Grondwerk Streefkerk

Grondwerk in Streefkerk

gijbeland_012[1]

Bent u op zoek naar een goede partij voor uw grondwerk in Streefkerk , dan bent u bij Loon- en verhuurbedrijf A. Koorevaar aan het juiste adres. Goed grondwerk in Streefkerk staat aan de basis van elk project. Of het nu voor de particuliere of de zakelijke markt is, wij verzorgen uw opdracht van A tot Z. Loon- en verhuurbedrijf A. Koorevaar kan letterlijk en figuurlijk bergen werk verzetten.

Bouwrijp maken

Grondwerk in Streefkerk gaat zowel om het bouwrijp maken van uiteenlopende locaties als het woonrijp maken van diverse projecten. Met onze grondverzet werkzaamheden maken wij verschillende terreinen op uiteenlopende locaties bouwrijp en diverse projecten woonrijp. Ons grondwerk  in Streefkerk is zeer divers. Bij het bouw en woonrijp maken van terreinen horen ook de drainage- en rioleringswerkzaamheden. Loon- en verhuurbedrijf A. Koorevaar is allround en uw beste optie als het gaat om grondwerk in Streefkerk .

Modern materiaal

Door de inzet van ons moderne materieel zoals kranen, shovels en dumpers, kan elk project efficiënt worden gerealiseerd. Wij beschikken over de juiste machines en gereedschappen, die door de doorgaande ontwikkelingen efficiënt en ARBO gerelateerd zijn, waarbij wij voldoen aan alle eisen om uw grondwerk in Streefkerk volgens voorschriften uit te voeren. Ook veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Ons personeel is in bezit van VCA en de machines worden jaarlijks gekeurd door deskundige instanties.

Contact

Heeft u interesse in grondwerk in Streefkerk ? Neem dan contact op met Loon- en verhuurbedrijf A. Koorevaar. Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor grondwerk in Streefkerk  kunt u contact met ons opnemen via onderstaand contact formulier. Natuurlijk kunt u ook altijd bellen naar 0618187388.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht